Aparat de ambalare in vid Laica VT3113
Aparat de vidat alimente
Pret cu TVA inclus
Descriere
- dispozitivul realizeaza automat vidarea si sigilarea pungilor.
- dispozitivul realizeaza sigilarea (functia de sigilare a pungilor), in cazul utilizarii rolelor.
- aspirarea aerului este oprita si punga este sigilata automat.
- daca indicatorul este stins, inseamna ca aparatul este oprit.
- daca intensitatea luminii indicatorului nu este foarte puternica, inseamna ca aparatul este pornit (cablul de alimentare conectat la priza de curent);
- daca intensitatea luminii este mare, inseamna ca aparatul este in functiune (opereaza vidarea/sigilarea).
- capacitate max 12 l/min;
- putere compresor: 180W;
- putere de aspirare: 650 mbar;
- alimentare la priza;
- dimensiuni: 385 mm (L) x 176 mm (A) x 78 mm (H);
- latimea maxima a pungii: 280 mm;
- greutatea: 2,2 (kg).
- compartiment pentru stocarea rolei;
- supapa de evacuare (elibereaza capacul, dupa operatiunile de vidare si sigilare);
- accesoriu: cutter pentru pungi si role.
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
- Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
- Economiseste spatiu in frigider;
- Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:
Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupaambalare in vid |
Carne | 4-5 luni | 15-20 luni |
Peste | 3-4 luni | 12 luni |
Legume | 10 luni | 18-24 luni |
Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupaambalare in vid |
Carne cruda | 2-3 zile | 6-9 zile |
Peste proaspat | 1-3 zile | 4-5 zile |
Vanat | 2 zile | 6 zile |
Salam feliat | 4-6 zile | 22 zile |
Salam | 7-14 zile | 25-40 zile |
Cascaval | 6-20 zile | 25-60 zile |
Legume | 1-4 zile | 8-10 zile |
Fructe | 5-8 zile | 10-14 zile |
Paste/Orez/Lasagna | 2-3 zile | 6-9 zile |
Carne gatita | 3-4 zile | 10-15 zile |
Dulciuri, deserturi | 5 zile | 18-20 zile |
Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupa ambalare in vid |
Paine | 2 zile | 6-8 zile |
Biscuiti | 4-5 luni | 12 luni |
Paste/orez | 6 luni | 12 luni |
Faina | 4 luni | 12 luni |
Cafea | 3 luni | 12 luni |
Ceai | 5 luni | 12 luni |
Fructe uscate | 4 luni | 12 luni |
Caracteristici
Capacitate | 12 l/min |
Culoare | Gri |
Opinii
Pareri Aparat de ambalare in vid Laica VT3113
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.